Screen notification

Foto: Beeldbank Rijkswaterstaat
Terug naar blog
Leukste werkplekken: Alles flex?
Floor Ham
22 november 2016
Als ondernemer onderweg ben je op zoek naar een plek waar je terecht kunt om mails en offertes op te stellen of waar je een gesprek met een (potentiële) klant kunt voeren. In de vorige blog hebben wij al een aantal fijne flexplekken opgesomd en deze week voegen we er aan die lijst een aantal toe.

Starbucks

Starbucks is een welbekend concept met vijftig vestigingen in Nederland. Op dit moment betreffen het voornamelijk vestigingen op stations. Bij Starbucks kun je zelf een kop koffie met wat lekkers bestellen en dan plaats nemen om op je laptop aan de slag te gaan of een zakelijk gesprek te voeren. WiFi is hier gratis en ook stopcontacten zijn beschikbaar, waardoor je hier makkelijk aan het werk kunt. Waar je wel bij stil moet staan is dat het vaak rumoerige ruimtes betreft aangezien jij niet de enige bent die Starbucks op zoekt. Maar als je hier geen moeite mee hebt is Starbucks een ideale werkplek voor de reizende ondernemer.

Igluu

Igluu heeft locaties in Eindhoven, Utrecht en Den Haag. Alle drie de locaties zijn midden in het bruisende centrum gevestigd op steenworp afstand van het centraal station en openbaar vervoer en beschikken over voldoende parkeergelegenheid. Igluu OneSpace en Igluu DaySpace bieden de mogelijkheid om een flexibele werkplek te huren vanaf €139 (exclusief BTW) per maand. Je kunt hierbij plaatsnemen aan een van de ruime tafels met collega-professionals, op een stiltewerkplek of zelfs op het dakterras. Met dit abonnement kun je gebruik maken van de werkplekken en vergaderruimtes bij alle vestigingen van Igluu. Printen, wifi, koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen. Daarnaast heeft Igluu de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren, vergaderruimte te huren (vanaf twee tot vijfhonderd personen) en om Igluu te gebruiken als zakelijk adres.

Het Coachhuis

Het coachhuis heeft meer dan honderd locaties in Nederland waar ze representatieve coach/gespreksruimtes, spreekkamers en groepsruimtes aanbiedt die vanaf €11 (exclusief BTW) per uur te huur zijn. Hiervoor moet je in het bezit zijn van een lidmaatschap ter waarde van €110 (exclusief BTW) per twaalf maanden. Online zijn de ruimtes makkelijk te boeken en koffie en thee is in de prijs inbegrepen.

BasicKantoor

BasicKantoor is een formule van Amsterdam Management Group CV en biedt de mogelijkheid om kantoorruimtes te huren. BasicKantoor heeft op dit moment vestigingen in Amsterdam, Badhoevedorp en Mallorca (Spanje). Het huren van een flexwerkplek in Amsterdam kan vanaf €145 (exclusief BTW) per maand. BasicKantoor biedt flexibele en korte contracten en staat voor goede bereikbaarheid per auto en met OV. Bij het kantoor kun je gratis parkeren, heb je een snelle wifi verbinding en gratis koffie, thee en water.

 

Is jouw (flex)werkplek de moeite waard om een kijkje te nemen? Laat het ons dan weten via info@viad.nl. Wie weet wordt jouw werkplek aan het einde van het jaar verkozen tot leukste werkplek!

 

Floor Ham
Terug naar blog
Foto: Beeldbank Rijkswaterstaat