Screen notification

Foto: Beeldbank Rijkswaterstaat
Terug naar blog
Fijne feestdagen!
Floor Ham
21 december 2016

Nog minder dan een week en dan is het alweer kerst. Wat vliegt de tijd. In deze blog een kleine terugblik op het afgelopen jaar en we kijken uit naar de komende feestdagen.

De december maand is aangebroken en dus is het weer tijd voor eindejaarslijstjes, oliebollen, het Glazen Huis, kerstbomen, de Top 2000, vuurwerk, kerstliedjes en ga zo maar door. De kerstversiering in en om de huizen en op straat brengt een gezellige sfeer met zich mee. Met een hete kop chocomel met slagroom voor de warme open haard terwijl het buiten koud is, doet je ook meteen aan december denken. Wij hebben op kantoor onze kerstboom op gezet om ook terwijl wij aan het werk zijn van de kerstsfeer te genieten.

FullSizeRender

Het afgelopen jaar hebben wij onze eerste VIAD borrel georganiseerd waar wij professionals, leden van ons netwerk, hebben uitgenodigd om in een informele sfeer de mogelijkheid te krijgen om als professional de mensen achter VIAD, maar ook elkaar, te leren kennen. Gezellig in het zonnetje en aan het water: een hele geslaagde borrel. Tijdens de Innovation Expo heeft VIAD bijgedragen aan de Hackaton: ‘Smart Roads, Bring in the Dutch’. Wij hebben ervoor gezorgd dat, door expertise in te vliegen, de missende deskundigheid in de verschillende groepjes aangevuld werd. Het concept van VIAD hebben wij in de praktijk gebracht door vraag en aanbod bij elkaar te brengen. De wereld van ZZP’ers is dit jaar onrustig geweest: de wet DBA heeft in mei de VAR vervangen en inmiddels is deze weer uitgesteld tot 2018. Wij zijn benieuwd hoe dit zich in 2017 gaat ontwikkelen. We hebben en match gefaciliteerd tussen Enis Odaci en GMB en zijn een samenwerking aangegaan met ZZP Nederland. Nieuwe professionals en organisaties hebben zich bij ons aangesloten. Wij kijken tevreden terug op 2016.

Aanstaande donderdag hebben wij ons kerstdiner. Uitgedost in een foute kersttrui gaan wij samen de feestdagen inluiden. Heb jij al een foute kersttrui voor deze feestdagen?

IMG_7155

Wij willen jullie, onze leden, bedanken voor het afgelopen jaar. Geniet van de feestdagen, eet niet teveel oliebollen, don’t forget om jouw quota champagne voor dit jaar binnen te krijgen en dan gaan we samen op naar 2017! Wij hebben er in ieder geval zin in.

 

Groetjes het VIAD team

Floor Ham
Terug naar blog
Foto: Beeldbank Rijkswaterstaat