Nieuw

Vers van het mes!

Net niet nieuw

Maar nog wel interessant

De wet DBA – Hoe staat het er nu eigenlijk voor?

In april schreven we een blog om uit te leggen wat er allemaal zou komen kijken bij het vervangen van de VAR-regeling door de wet DBA. Inmiddels is er van alles over de wet DBA gezegd en geschreven en staan we eind 2016 nog niet veel verder dan dat we in april stonden. In deze blog een kort overzicht van de huidige stand van zaken.

LEES MEER

Tips & Tricks: Waar open ik mijn zakelijke rekening?

Je hebt vast al wel eens overwogen om als ondernemer een zakelijke rekening te openen. In deze Tips & Tricks benoemen we de voordelen van een zakelijke rekening. Ook zetten we de verschillende banken voor je op een rijtje om je te helpen bij deze keuze.

LEES MEER

Leukste werkplekken: Alles flex?

Als ondernemer onderweg ben je op zoek naar een plek waar je terecht kunt om mails en offertes op te stellen of waar je een gesprek met een (potentiële) klant kunt voeren. In de vorige blog hebben wij al een aantal fijne flexplekken opgesomd en deze week voegen we er aan die lijst een aantal toe.

LEES MEER

Professional in de spotlight – Karin Komdeur

In de zesde professional in de spotlight stellen we Karin Komdeur aan je voor. Sinds 2011 heeft zij haar eigen adviespraktijk op het gebied van de leefomgeving: “Werken aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier dat is wat mij drijft.”

LEES MEER

Het is herfst!

De klok is verzet, de bomen kleuren oranje en het wordt alsmaar kouder: het is weer herfst. Als ondernemer betekend dit dat het einde van het kalenderjaar nadert en de jaarlijkse targets gehaald moeten worden. In deze blog een paar tips voor jou als ondernemer, maar ook gewoon leuke dingen die je kunt doen in de herfst!

LEES MEER

Tips & Tricks – Hoe bepaal je als ZZP’er jouw uurtarief?

Als je in loondienst bent zijn er loonschalen waar je aan de hand van jouw functie en ervaring in valt, dit geeft je een indicatie wat je zou moeten verdienen. Maar hoe bepaal je als ZZP’er je uurtarief? Hoe zorg je ervoor dat al jouw kosten gedekt zijn zonder dat je te duur wordt voor de opdrachtgever? In deze Tips & Tricks geven we je een paar handvaten die helpen om jouw uurtarief te bepalen.

LEES MEER

Laad meer berichten